REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį savaitgalį Klaipėdos autodrome įvyks Lietuvos drifto čempionato „Street“ ir „Semi–PRO“ lygos varžybos.
Tarp daugiau kaip 80–ies užsiregistravusių dalyvių galima rasti ir naujokų, ir čempionato favoritų, tačiau viena pavardė sąraše organizatorius nustebino. Į Klaipėdos autodrome vyksiančias varžybas užsiregistravo Egidijus Vasiliauskas, kuris prieš keletą savaičių vykusiose varžybose nepataisomai sudaužė savo „Infinity G35“.

REKLAMA
REKLAMA

Egidijus Vasiliauskas


„Po „Liqui Moly UpHill Drift“ mes visi faktiškai gedėjome Egidijaus automobilio“, – pasakoja varžybų organizatoriai.
Gražus, kokybiškai paruoštas, raudonas „Infinity“ tikrai džiugino akį iki to momento, kai du kartus trenkėsi į atitvarus. Per tą savaitgalį galėjome stebėti masyvų piloto progresą, tad matyt reikėjo tikėtis ir perspaudimo akimirkos. Būtent taip ir nutiko – pirmas smūgis priekiu, tada atšokus nuo atitvaro, smūgis galu. Minus trys atitvaro sekcijos ir tikrai labai graži mašina.

REKLAMA

Egidijus Vasiliauskas


Su apmaudu patapšnoję iš Telšių kilusiam Egidijui per petį, renginio organizatoriai ėmėsi „Automotive.lt Drift Camp“ organizavimo – renginio, kuriame Egidijus debiutavo praėjusiais metais. Sulaukę daugiau kaip 80 dalyvių registracijų ir sukdami galvą, kaip reikės juos visus sutalpinti autodromo teritorijoje, organizatoriai sulaukė skambučio iš Egidijaus.
„Visų pirma jis atsiklausė ar labai daug žalos pridarė, kas iš tiesų labai gražu iš jo pusės. Vos keletas akimirkų po avarijos, Egidijus pasiūlė padengti padarytą žalą, tačiau mes jį nuraminome, jog jis turi pakankamai savų problemų. Matyt žemaitiška prigimtis neleido pasiduoti ir dabar, praėjus kiek mažiau nei mėnesiui, automobilis baigiamas atstatyti. Dar pasiteiravom, ar nepridaryta skubotų sprendimų, tačiau panašu, jog dėka tinkamo pirminio paruošimo ir didelės sėkmės, esminiai agregatai nebuvo pažeisti, o turimas atsarginis automobilis virto donoru kėbulo detalėms.„Infinity“ nėra BMW ir jo dalių negausi taip lengvai, tačiau reikia nepamiršti, jog drifte yra vertinamas vaizdas ir emocija, kurią sukelia dalyvis, tad šį rezultatą tikrai lengviau pasiekti su išskirtiniu, ryškiu modeliu, nei su jau standartu virtusiu trečios serijos BMW. Trumpai tariant – feniksas pakilo iš pelenų ir jau šį savaitgalį grįš į areną. Vienintelis rūpestis matyt bus nepakartoti Kačerginės pasirodymo, nes betono blokų tikrai bus sočiai“, – džiaugiasi organizatoriai.
Lietuvos drifto čempionato etapas Klaipėdos autodrome prasidės šeštadienį popiet – iki pat vakaro vyks treniruočių sesija, o sekmadienį numatomos net dvejos varžybos.

REKLAMAAutobilis.lt
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų