REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baigiantis 2011 metams vertėtų pakalbėti apie pasaulinės automobilių tiuningo tendencijas ateinančiais metais. Juk buvo išleisti keli nauji ir teisingi modeliai ir matyt įdomiausios techninės modifikacijos pasipils jau pirmais ateinančių metų mėnesiais. O visa kitą pasakyčiau labai paprastai, bus daugiau arklių ir daugiau Nm. Jis skaičių vaikymąsi jau pasiekė beprotybę. Super automobilis nėra super automobilis jei neturi bent 600 AG. O garaže kurtas projektas butinai turi aplenkti Bugati Veyron ir turėti bent 1000+ AG. Kitaip nelabai kam įdomu kas ten po jo kapotu.
Kas liečia automobilio "stailingą" tai čia perversmą padarė 2010 metais išpopuliarėjusios spalvotos plėvelės. Taip paprasta keisti automobilio spalvą dar nebuvo. Jei prieš metus dominavo matinės spalvos. Na savo pozicijas turėjo ir karbono imitacija. Tai 2011 metams įpusėjus vis daugiau brangių automobilių savininkų išdrąsėjo ir pradėjo automobilius dabinti aukso arba sidabro spalvos chromo plėvele. Paskutiniai šių metų mėnesiai rodo, kad ši mada nemiršta, vystosi toliau. Atsiranda vis daugiau automobilių padabintų spalvotu chromu. Pirmas šioje madoje buvo mėlynas Ferrari F40 iš Japonijos. Jo nuotraukos akimirksniu apskriejo visą pasaulį. Žinoma rytų turčiai ir prieš tai turėjo blizgučiais dabintus automobilius, tačiau tai ne tiek žmonės, kurie diktuoja madas.
Taigi tikiu, kad 2012 metais pamatysime daug įdomiai padailintų spalvotų chromuotų automobilių. O kas bus po chromo dar nežinia. Tačiau tikiuosi, kad ne švelnūs pūkeliai. :)

REKLAMAAutobilis.lt
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų